به گزارش پایگاه خبری عصر داراب نیوز، تیم نوجوانان دارابگرد در لیگ مناطق شرکت کرد و به مقام نایب قهرمانی دست یافت. به همین منظور با سرمربی این تیم به گفتگوی دوستانه پرداختیم.
محمد هادی بیغرض سرمربی تیم نوجوانان دارابگرد در خصوص نحوه انتخاب نام دارابگرد گفت: من علاقه زیادی به داراب دارم و نام دارابگرد را انتخاب کردم، همچنین اداره ثبت گفت باید سه واژه داشته باشد. دلیل دیگری که وجود داشت این بود که کلمه دارابگرد مثل کلمه استقلال و پرسپولیس سه بخش است و از ریتم تبلیغات آنها هم می شود استفاده کرد، ولی دلیل اصلی من آن بود که اسم تیم بنام شهرم داراب باشد، بنابراین شرکت ورزشی ما به نام کهنْ دارابگرد قهرمان تبدیل شد.
سرمربی تیم نوجوانان کهن دارابگرد انگیزه تشکیل باشگاه ورزشی را به دوران نونهالی خود نسبت داد و اظهار کرد: من عاشق این بودم که فوتبالیست بزرگی شوم و خیلی تلاش می کردم که موفق شوم اما کمبودهای زیادی در داراب بود و ما از مرکز دور بودیم. زمان زیادی طول کشید و تا سن ۱۹ سالگی داراب بودم و بعد به شیراز رفتیم. به تیم برق شیراز رفتم اما موفق نشدم چون خیلی دیر اقدام کردم. در مدت خدمت سربازی هم در تیپ ۵۵ هوابرد بازی کردم و مجددا به تیم شهرستان برگشتم. ولی آن رویای قهرمانی برای خودم کمرنگ می دیدم به خاطر اینکه امکانات نبود.
در داراب استعدادهای زیادی وجود داشته اما به خاطر نبود امکاناتی مثل مربی، من بارور نمی شدم.
بیغرض در مورد انگیزه تشکیل باشگاه افزود: زمانی که تصمیم گرفتم فوتبال را به صورت حرفه ای کنار بگذارم با خودم عهد بستم که برای مردم شهرم باشگاهی درست کنم که آن اتفاقاتی که برای خودم افتاد و موفق نشدم برای بچه های شهرم فراهم کنم و به سهم و اندازه خودم برای نسل های آینده کار و تلاش کنم.
مؤسس باشگاه دارابگرد با یادآوری دوران جوانی خود و بازی در تیم های مختلف خاطرنشان کرد: من در تیم نوجوانان جم و اباذر بازی می کردم، در تیم جوانان درخشان یک سال بازی کردم، در بزرگسالان در باشگاه انقلاب بودم و در آن زمان در لیگ دسته اول استان بود و افتخار شاگردی داوود پورعلی و آقای شکور داشتم، یک سال هم در تیم امید برق شیراز بازی کردم.
هادی بیغرض با اشاره به آغاز دوره مربیگری و چگونگی ورود به این عرصه عنوان کرد: بعد از خدمت سربازی در سال ۸۵ به سمت مربیگری رفتم. در آن زمان، آقای سیستانی رئیس هیأت فوتبال بودند و مدرسه فوتبال تأسیس کردند. من و آقای عیسی توکلی مربی مدرسه فوتبال شدیم و با ۹ نفر آموزش را شروع کردیم. من به دنبال این بودم که به سبک خودم مدرسه فوتبال داشته باشم و در سال ۸۶ دایر کردم و به ثبت رساندم، به گونه ای شد که در سال اول ۵۷ فوتبال آموز داشتیم و سعی کردیم فرهنگ ورزش را بین خانواده ها جا بیاندازیم. چون اعتماد نمی کردند و ترس و نگرانی وجود داشت و برای ورزش هزینه نمی کردند. من خیلی تلاش کردم تا این موضوع را جا بیاندازم که ورزش هم یک کلاس رسمی است و برای آن می توانیم هزینه کنیم. درس خیلی پررنگ و ورزش کمرنگ تر بود و به آینده ورزش اعتماد نداشتند.
وی افزود: من به مدت ۵ سال تنها مدرسه فوتبال داراب بودم و آقایان مروج، دانشور، توکلی در این مدت به ما کمک می کردند و بعد از آن آقای توکلی مدرسه فوتبال تأسیس کرد و رقابت ایجاد شد. اتفاقی که افتاد و برای من جالب بود این بود که مدرسه تنیس روی میز و بعد مدرسه جودو و مدرسه کشتی راه افتاد. این فرهنگ گسترش پیدا کرد و بقیه رشته ها هم توانستند مدرسه خودشان را هم احداث کنند. علاوه بر اینکه دانش آموزان را آموزش می دهند اشتغال زایی هم به وجود آمد. آن زمانی که من ۵ سال تنها بودم به واسطه اینکه شغل اصلی من این نبود و من موازی با آن کار می کردم نیازمند درآمد مدرسه فوتبال نبودم و به واسطه درآمدم که از جای دیگر تأمین می شد مقاومت کردم.
بیغرض با بیان اینکه دارای مدرک مربیگری A آسیا می باشد افزود: در یک مقطعی وارد دانشگاه شدم و مدرک فوق لیسانس مدیریت ورزشی و مدرک مربیگری A آسیا هم در سال ۹۲ گرفتم. در مدرسه فوتبال، رده های سنی و تیم های مختلفی را داریم. تیم زیر ۱۷ ساله ما در مسابقات کشوری شرکت کرد.
وی امتیاز لیگ برتر کشور را سکوی پرتاب بازیکنان دارابی دانست و خاطرنشان کرد: ۴ سال پیش امتیاز لیگ برتر را با کمک عقیل کشاورز خریداری کردیم، ایشان فردی آینده نگر، خوش فکر و وطن دوست بودند و به جوانان اهمیت می داد. ایشان هزینه ۱۶۰ میلیون تومانی خرید امتیاز لیگ برتری را به عهده گرفتند و ما این امتیاز را برای داراب آوردیم. آن امتیاز باعث شد که سکوی پرتاب بازیکنان دارابی به کشور شود.
وی افزود: یکی از نکاتی که خیلی به آن افتخار می کنم این است که وقتی برای اولین بار در سال ۹۸ در مسابقات لیگ برتر شرکت کردیم ۲۱ بازیکن دارابی داشتم و با یک تیم صد در صد دارابی در مسابقات شرکت کردم و نسلی بود که بعد از ۶ سال تربیت کرده بودم.
سرمربی تیم نوجوانان در خصوص لیگ مناطق توضیحاتی ارائه داد و گفت: لیگ مناطق از قهرمانان استان ها تشکیل می شود و با هم مسابقه می دهند و تعدادی به لیگ برتر کشور می روند. ما در لیگ مناطق مجددا ماندیم، این مسابقات هر سال به صورت رسمی برگزار می شود و تیم جدید برای فصل جدید تشکیل می دهیم.
بیغرض در خصوص کادر تشکیلاتی مدرسه فوتبال نیز گفت: هر باشگاهی مؤسس دارد و من مؤسس این باشگاه هستم و بعد از آن مدیرعامل باشگاه که سالها افتخار داریم حاج محسن باقری مدیر عاملی ما را پذیرفتند و تصمیم گیری در مدیریت کلان با ایشان است. مجتبی صالحی به عنوان سرپرست باشگاه، دکتر ثابت فرد به عنوان پزشک باشگاه و آقای شکور( داور بین المللی) و همه به صورت رایگان در کنار ما هستند. کادر فنی خوبی داریم؛ مربی دروازه بانان تیم آقای صادق ژاله هستند که زحمتکش و بازیکن ساز و گلر ساز هستند. ما از گلر های بسیار معمولی گلر های تاپ ساختیم که در لیگ کشوری بازی می کنند. احسان تمدن، علی پورکرم، پارسا بیغرض(پسرم) و محمد خرم از مربیان باشگاه هستند و مدیر مدرسه فوتبال سرکار خانم صالحی هستند. در حد بضاعت خودمان سعی کردیم مجموعه ای فعال باشیم. نزدیک به ۷ سال است که در لیگ برتر نونهالان استان حضور داریم و در مسابقات شرکت می کنیم و نایب قهرمان استان در سال ۹۸ شدیم. سعی کردیم ثبات داشته باشیم اما همیشه مشکلاتمان زیاد است.
وی با بیان برخی مشکلات برای توسعه ورزش فوتبال در داراب گفت: فوتبال خیلی گسترده است و امکانات زیادی می خواهد. متأسفانه ۵۰ سال است که داراب فقط یک زمین چمن بزرگ و استاندارد برای مسابقات دارد. زمین های کوچک خیلی درست شده اما به درد ورزش قهرمانی نمی خورد. این یکی از بزرگترین معضلات مدیریتی ما بوده و هست؛ فسا، مرودشت و جهرم ۵ زمین چمن دارند اما داراب یک زمین چمن دارد. البته یک چمن داشته که بدلیل ضعف مدیریت خشک شده است. ولی من نمی توانم بپذیرم که داراب در ۵۰ سال فقط یک چمن داشته باشد. ورزشگاه شماره دو درست کردند اما چمن آن بیمار و قارچی شد که باز هم ضعف مدیریتی بود. امیدوارم هر چه زودتر صاحب دومین زمین چمن بزرگ در داراب شویم چون وقتی زمین چمن بزرگ نداریم دعوا و کشمکش پیش می آید و تمرین استاندارد نمی شود.
بیغرض عدم اسپانسر مالی را به عنوان دومین مشکل عنوان کرد و افزود: ما همیشه در مسابقات مشکلات داریم مالی داریم که اگر اسپانسر توانمندی داشتیم قطعا می توانستیم موفق تر عمل کنیم، اما برخی مدیران شهرستان از جمله کارخانه سیمان، اداره ورزش وجوانان، معاون فرمانداری ویژه، بنیاد مسکن، دانشکده کشاورزی، پنبه کاران، دانشکده حکیم عباس، داور دارابی آقای حسین زنگی نژاد، رئیس هیأت فوتبال(اکبر سیستانی)، در این مسابقات به ما کمک کردند و جا دارد در اینجا از همه کسانی که در این مسابقات به ما کمک کردند تشکر کنم. با همه مشکلات سعی کردیم به خوبی مسابقات مناطق را برگزار کنیم.
ثبت دیدگاه