به گزارش پایگاه خبری عصر داراب نیوز، رئیس سازمان مدیریت بحران وزارت کشور، دکتر اسماعیل نجار و جمعی از مسئولین استانی و با هماهنگی
معاون استاندار و فرماندار ویژه داراب و به دعوت نماینده مردم داراب و زرین دشت به منظور بازدید و ارزیابی میزان خسارت سرمازدگی باغات و مزارع کشاورزی
به شهرستان داراب سفر کردند.
در این سفر که باحضور دکتر رضایی معاون عمرانی استانداری فارس، دکتر آزادی مدیرکل مدیریت بحران استانداری، دکتر پژمان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس انجام شد، باحضور بخشداران و مسئولین شهرستانی از باغات سرمازده بخش های فسارود، فورگ و جنت بازدید و مسئولین کشوری و استانی و شهرستانی ضمن دیدار با مردم و باغداران در جریان میزان سرمازدگی و میزان خسارت قرار گرفتند.
قابل ذکر است که با پیگیری های فرماندار ویژه داراب و نماینده مردم داراب وزرین دشت و با تلاش کارشناسان جهاد کشاورزی، بخشداران و دهیاران لیست کاملی از کشاورزان و باغدارانی که خسارت دیده اند تهیه شده است. شایان ذکر است که از ۲۰ دیماه سال جاری به مدت چهار روز سرمای بی سابقه ای در شهرستان باعث سرمازدگی و خشک شدن درختان مرکبات و صیفی جات شد که خسارت سنگینی به کشاورزان و باغداران شهرستان وارد نمود.
رئیس سازمان مدیریت بحران وزارت کشور پس از بازدید از باغات خسارت دیده ی ناشی از سرمازدگی گفت: اگر حجم خسارت به این گستردگی را ندیده بودم، باور نمی کردم. امیدوارم بتوانیم ساز و کاری فراهم کنیم که بخشی از این مشکلات پیش آمده برای باغداران کم کنیم. با توجه به سرما و کاهش دما در استان فارس، بسیاری از باغهای مرکبات که محل درآمد مردم بوده و با تلاش زیادی احداث شدهاند، دچار خسارت شد که این روند فاجعهای بزرگ است.
اسماعیل نجار افزود: طی مذاکره با حسن نژاد، رئیس صندوق بیمه کشاورزی، خواهش کردم تا سرعت در پرداخت حق بیمه خسارت دیدگان از محل صندوق بیمه کشاورزی در دستور کار قرار بگیرد. با کمک دولت از سال گذشته تاکنون ۶ هزار میلیارد تومان استمهال تسهیلات بانکی دریافتی کشاورزان خسارت دیده از حوادث انجام شده است، از این رو بر اساس بند خ ماده ۳۳ قانون برنامه ششم امیدواریم بتوانیم اعتبار لازم را از دولت محترم تأمین کنیم و استمهال تسهیلات افراد خسارت دیده از سرمازدگی صورت بگیرد.
عسکری نماینده مردم داراب و زرین دشت در این بازدید گفت: راه درآمد مردم کشاورزی و باغداری است، نمی توانند نصف و نیمه رها کنند و کار دیگری انجام دهند. کشاورزان باید حمایت شوند و این حمایت ها در قالب وام های بلاعوض و وام های کم بهره باشد تا مجددا بتوانند باغاتشان را احیا کنند. دولت می تواند و می شود از محل اعتبارات خاص کمک کند.
ثبت دیدگاه