انسان ایرانی با گذشته ی پر فراز و نشیب، امروز تحت تاثیر یک فضای اندیشگی جهانی قرار دارد به همین منظور خلا وجود و حضور در کنار افرادی که قدرت انسان را یادآوری کند احساس می شود. محفل گفتگوی آزاد از اعضایی تشکیل شده است که در پی جستجوی آرامش هستند.
به گزارش پایگاه خبری عصر داراب نیوز، دکتر غلامرضا فولادی با بیان اینکه انسان برای خود قطعیت ها و بایدهایی دارد عنوان داشت: زیر سایه این قطعیت ها شبانه روز تلاش می کند تا از قافله عقب نماند و رقابت شدید بر سر مادیات آنچنان ذهن همه ی ما را تسخیر کرده که فرصت اندیشه و اولویت بندی نیازهایمان و بازسازی نظام اندیشگی را از ما گرفته است.
این استاد دانشگاه افزود: پیامد این فضای اندیشگی جهانی اضطراب فراوان، آسیب های جسمی و روحی، بی توجهی به فضایل اخلاقی، فدا کردن دارایی های مهم در راه کسب درآمدهای ناچیز و روی هم رفته رخت بر بستن آرامش، انسانیت و سلامت از جامعه ماست.
فولادی با اشاره به لزوم تصمیم گیری در خصوص رفع نیازهای واقعی خاطرنشان کرد: ما نیاز داریم که به خودمان بیندیشیم و در مورد نیازهای واقعی و نیازهای کاذب یا کم اهمیت تصمیم بگیریم و و نیازها را اولویت بندی کنیم. این باز اندیشی و تصمیم گره گشای مشکلات ماست.
استاد دانشگاه به تشریح اقدامات محفل گفتگوی آزاد پرداخت و عنوان کرد: محفل گفتگوی آزاد زیر مجموعه محفل ادبیات کودک و نوجوان است و با همفکری و همراهی جمعی از دوستان که اغلب بازنشستگان فرهنگی و استاد و مربی زمینه های فرهنگی و هنری هستند، از آبان ماه ۱۴۰۲ در محل کانون فرهنگی و هنری شهید رجایی راه اندازی شد و کوشیدیم با استفاده از اندیشه ی جمعی، شمایل انسان ایرانی در پیشینه هفت هزار ساله اش در این دیار کهن را ترسیم و به خودمان یادآوری کنیم که این پریشانی های کنونی و آسیب های بی شمار نمیتواند انسان ایرانی را از پا درآورد و به یاد آوریم که به قول اخوان ثالث ” ز اسب افتاده ای نه از اصل” گفتگوهای مفیدی در زمینه های تاب آوری و ارتباط آن با طنز و شوخی و خنده و ارتباط آن با معنویت و خدا انجام شد.
وی افزود: به ساختارهای فرهنگی_ اجتماعی قدرتمند و قطعی پنداشته شده ای چون: پوشاک و صنعت مد، به خوراک و هزینه ها و آسیب های فراوان تبعیت از فهرست غذاهای کلیشه ای و…. توجه کرده ایم و بازاندیشی در این زمینه ها به ما امکان تغییر و تحول در سبک زندگی داده است.
ثبت دیدگاه