پنج شنبه, ۷ فروردین , ۱۴۰۴ 28 رمضان 1446 Thursday, 27 March , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 2134 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد دیدگاهها : 1580×
  • اوقات شرعی

  • اجرای پروژه باید بر اساس رفع مشکلات مردم شهرستان باشد

    شناسه : 16509 ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۹:۳۶ 176 بازدید ارسال توسط : نویسنده : افسانه قرائی

    به گزارش پایگاه خبری عصر داراب نیوز، سال ۱۴۰۳ به نیمه رسید و طرح های مورد نظر برخی از مسؤلین به بهره برداری رسید و بعضی از پروژه ها بلاتکلیف ماندند. گَرد بی مهری روی بعضی از پروژه های شهرستان فراگرفته و مشمول گذر زمان شده اند. پروژه هایی مانند فرودگاه، ورودی‌های شهر داراب خصوصا […]

    اجرای پروژه باید بر اساس رفع مشکلات مردم شهرستان باشد
    پ
    پ

    به گزارش پایگاه خبری عصر داراب نیوز، سال ۱۴۰۳ به نیمه رسید و طرح های مورد نظر برخی از مسؤلین به بهره برداری رسید و بعضی از پروژه ها بلاتکلیف ماندند.

    گَرد بی مهری روی بعضی از پروژه های شهرستان فراگرفته و مشمول گذر زمان شده اند. پروژه هایی مانند فرودگاه، ورودی‌های شهر داراب خصوصا ورودی از سمت سمت بندر عباس، اتمام نصب روشنایی کمربندی جنوبی و غربی، احداث ادامه بزرگراه داراب به سمت شیراز و بندرعباس، احداث راه آهن و….

    مردم انتظار داشتند که پروژه ها افتتاح و بعضا هم مانند بزرگراه با سرعت قابل قبولی فعال باشد. قرار بود فرودگاه در سال گذشته افتتاح شود که به نقلی تأخیر در انجام تعهدات توسط پیمانکار زمان‌بر شده و امیدواریم بهمن ماه افتتاح شود.

    در خصوص ورودی های شهر؛ قبلا پیشنهاد شد در ورودی شهر داراب از سمت بندر موقتا میدان احداث شود تا از مسدودی خارج شویم و در فاز بعد تقاطع سه سطحی که قبلا هم کلنگ زنی و بخشی از کار هم انجام شده تکمیل گردد.

    آزمایشگاه تست اعتیاد نیز با گذشت بیش از ۲ سال از زمان اخذ مجوز و تعمیر ساختمان مربوطه، در گرو نصب تجهیزات سرمایش و گرمایش ساختمان و اخذ مجوز پزشک مربوطه توسط شبکه بهداشت است که زمان‌بر شده و بایستی در انجام این مورد تسریع شود چرا که آموزشگاه رانندگی پایه یک هم در داراب کار خود را شروع کرده است. همچنین نصب تجهیزات سرمایش و گرمایش که با نصب دو دستگاه اسپلیت رفع خواهد شد توسط شورا وعده داده شده اما تاکنون به دلایل نامعلوم از انجام این مورد که هزینه چندانی هم ندارد خودداری شده و لازم است شورا و شهردار در این خصوص همکاری نمایند و مابقی تجهیزات هم توسط فراجا نصب خواهد شد. امیدواریم در مدت زمان کوتاهی این مورد که تعداد زیادی از مردم جهت انجام آن آواره مرکز استان هستند به سرانجام برسد؛ راه اندازی این آزمایشگاه جزو پروژه های زیرساخت در شهرستان محسوب می شود و علاوه بر رفع نیاز همشهریان، میزبان خوبی برای بعضی از شهرستان های اطراف خواهد بود.

    بعضا پروژه هایی در مدت کوتاهی تعریف و اجرا شدند که در صورت عدم اجرای آن خللی در امور مردم داراب ایجاد نمی شد. اگر پروژه ها بر اساس اولویت و توجه به ضرورت آنها صورت می گرفت می بایستی توجه به مشکلات و مسائل عموم مردم که با آن دست و پنجه نرم می کنند در اولویت باشد.

    فرماندار ویژه داراب به عنوان بالاترین مقام اجرایی شهرستان بایستی در خصوص همه موارد پاسخگوی مردم باشد.

     

    ثبت دیدگاه

    دیدگاهها بسته است.